Treći rođendan labinske pivovare

Ove subote Labona vas časti koncertom Zabranjenog pušenja

1
Na lanjskoj fešti Labone na Štrmcu (foto: Roberto Matković)
Na lanjskoj fešti Labone na Štrmcu (foto: Roberto Matković)

Prije tri godine u pivovari na Štrmcu započela je jedna lijepa priča o LABONI, prvom labinskom craft pivu. Petero prijatelja, ljubitelji dobrog craft piva, nakon eksperimentalnih stvaranja piva samo za vlastite potrebe odlučili su kroz svoje proizvode prenijeti široj publici svoje promišljanje i filozofiju stvaranja i guštanja u pivu te
su krenuli u pustolovinu koja je rezultirala prvim labinskim craft pivom, LABONOM.

Craft piva LABONA proizvodi se u četiri vrste: BLONDE ALE, AMERICAN PALE ALE, PORTER i INDIA PALE ALE. Prilikom same proizvodnje korišteni su potpuno prirodni sastojci, bez ikakvih dodataka, surogata, aroma, bojila ili konzervansa, nefiltrirana je i nepasterizirana, što jamči kvalitetu i pivo punog i specifičnog okusa koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje craft pive.

Povodom trećeg rođendana LABONE, u subotu 27. srpnja s početkom u 20 sati, održat će se već tradicionalan LABONA PARTY na Štrmcu pored pivovare. Osim odličnog piva očekuje vas i nezaboravan provod uz pazinski rock cover sastav TTRT i legendarno ZABRANJENO PUŠENJE. Ulaz je besplatan i svi su dobrodošli. Živjeli, poručili su iz Labone.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija