TREĆA NL ZAPAD

Nova pobjeda Kovara: Rudar bolji od Buja

0
Rudar bolji od Buja
Rudar bolji od Buja

Nogometaši Rudara nastavili su pozitivan niz pobjedivši Buje 2:1 u trećem kolu Treće NL Zapad na domaćem terenu. Druga je to pobjeda Kovara, a strijelci su bili Halilčević i Macan, dok je za goste smanjio Kalizan

Nakon troboda na startu protiv Halubjana i boda u gostima kod Kraljevice, labinska momčad pokazala je da može i da će igrati puno ozbiljniju ulogu u prvenstvu nego prošle sezone. 

- Jako sam zadovoljan onime što smo pokazali i čestitao bih mojim igračima na karakteru i želji. Također, čestitke Bujama jer su bili sjajan protivnik. Za razliku od prijašnje dvije utakmice ovu smo dobro otvorili. Igralo se tvrdo, čvrsto i borbeno od samog početka. Utakmica je bila teška za obje momčadi, a bilo je i dosta nervoze. Presudile su pogreške, a ovaj puta smo bili uspješniji i prevagnulo je na našu stranu, rekao je trener Rudara Franko Čupić


Rudar - Buje 2:1 (1:0) 

Utakmica trećeg kola Treće NL Zapad. Gradski stadion. Gledatelja: 150. Sudac: Patrik Benković. Strijelci: 1:0 Halilčević (35), 2:0 Macan (51), 2:1 Kalizan (64). Žuti kartoni: Načinović (Rudar), Šepić, Raković, Krizmanić (Buje). 

RUDAR: Blažina, Načinović, Martić (70 Bilić), Golja, Mohorović (46 Božičević), Macan, Juričić (86 De Oliveira), Okić, Halilčević (75 Stepčić), Licul, Kurtić.

BUJE: Mandalenič, Peroša, Fakin, Šepić, Johnson (46 Maslić), Raković, Šoškić, Krizmanić, Prokopljević (46 Kalizan), Bučić (78 Kristić). (Pripremila: Valentina Prokić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija