Srednjoj školi donirana vrijedna audiovizualna oprema

0
Nerina Ševrlica Bolfan, Amneris Ružić Fornažar i Sanel Isanović (foto: ssmb.hr)
Nerina Ševrlica Bolfan, Amneris Ružić Fornažar i Sanel Isanović (foto: ssmb.hr)

Sanel Isanović iz audiovizualne tvrtke Level 52 donirao je vrijednu opremu novootvorenome Umjetničkome studiju Srednje škole Mate Blažine u Labinu. Donaciju su preuzele 10. srpnja voditeljice Umjetničkoga studija, profesorice Amneris Ružić Fornažar i Nerina Ševrlica Bolfan, izrazivši posebnu zahvalnost na iznimno vrijednoj donaciji koja će unaprijediti obrazovni proces i pružati učenicima priliku za stjecanje praktičnih znanja.

Donacija ima i dodatnu vrijednost jer su iz Levela 52 svjesni izazova s kojima se suočavaju mladi koji žele započeti karijeru u području audiovizualnih umjetnosti. Donacija je usmjerena na olakšavanje tih početaka i pružanje mladima iz Labina mogućnosti za učenje i napredovanje, a uključuje profesionalnu audio i video opremu koja će omogućiti učenicima stjecanje praktičnih vještina u područjima zvuka i videa.

"Tvrtka je to koja već više od 15 godina uspješno djeluje u industriji i sada želi pružiti podršku novim generacijama u njihovim profesionalnim nastojanjima. Radujemo se suradnji i nadolazećim zajedničkim projektima", objavili su iz labinske Srednje škole.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija