RK RUDAR

Banović i Zupičić će imati slatke brige sa sastavom

0
Inko Banović
Inko Banović

Rukometaši Rudara počeli su pripreme za novu drugoligašku sezonu. Na prvom treningu bilo je 18 igrača, no idućih dana ta će brojka rasti te će za početak prvenstva trener Inko Banović i njegova desna ruka Dalibor Zupičić imati slatke brige u biranju početnog sastava. No, dotad još ima nešto manje od dva mjeseca i puno, puno rada.  

- Dvije prinove iz Pule, David Mikuličić i Luka Milić su dobili svaki svoj program, a za 10 dana će početi dolaziti svakodnevno na treninge u Labinu. Što se Vedrana Jakovljevića tiče, vrlo sam optimističan kada je u pitanju njegov dolazak. Vjerujem da će se to realizirati, ali ako se slučajno i ne realizira, nastavljamo po planu, rekao je trener Rudara Inko Banović koji je zadovoljan formom i stanjem u kojem su igrači došli na prozivku. 

- Stvarno se ne mogu požalit, dečki su radili. Ozljede su svi zaliječili, a posebno me veseli povratak Matea Matoševića koji je u prvom kolu prošle sezone zbog ozljede završio s natjecanje. Mogu reći da je jako puno napredovao i da je stigao i u više nego fit izdanju, dodaje Banović. 

Stručni stožer labinskog kluba isplanirao je odigravanje pet, šest pripremnih utakmica, a prva je na rasporedu iduće subote 31. kolovoza kada Kovari gostuju u Ajdovščini. (Tekst: Valentina Prokić

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija