Predstavnici Grada Labina posjetili Centar 'Liče Faraguna'

Posebne zahvalnice primili Tanja Juričić i Nenad Jugovac

0
Borjan Batagelj i Martina Herceg
Borjan Batagelj i Martina Herceg

Pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Labina Borjan Batagelj i savjetnica za odgoj, obrazovanje i demografiju Vesna Blažina 12. rujna posjetili su Centar „Liče Faraguna“ kako bi učenicima Centra čestitali na uspjehu koji postižu njihovi kreativni radovi iz područja likovne kulture.

Tom je prigodom Borjan Batagelj u ime Grada Labina ravnateljici Centra Martini Herceg uručio poklon za učenike: pribor i materijal za likovnu kulturu.

Posebne zahvalnice primili su Tanja Juričić i Nenad Jugovac, uspješni sudionici brojnih međunarodnih i državnih natjecanja iz područja likovne kulture o čemu svjedoči i izbor Nenadovog likovnog rada na likovni natječaj za 15. KAO Međunarodni likovni natječaj 2024. u Japanu na temu: Učinimo naše okruženje održivim zajedno! Na natječaj je pristiglo 335 likovnih radova, od kojih je Stručno povjerenstvo Hrvatskog školskog muzeja u Zagrebu izabralo 66 u različitim tehnikama za sudjelovanje u velikom finalu. Među njima bio je iučenik Centra „Liče Faraguna“ Nenad Jugovac pod mentorstvom profesorice likovne kulture Kristine Jurković.

„Dragi učenici, mislim da govorim u ime svih nas kada kažem da ste vi naša inspiracija i možete nam služiti kao primjer. Uspjesi koje postižete zaista su veliki i trebate biti ponosni na sebe, kao što znam da mi jesmo. Ovdje ću posebno istaknuti vaše nastavnike i pomoćnike koji odrađuju lavovski posao i kojima se ovim putem želim iskreno zahvaliti. Mi ćemo vas kao Grad uvijek saslušati i rado vam pomoći, jer vaš rad i vaša postignuća čine razliku.“, izjavio je Borjan Batagelj.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija