Prijavite se!

U subotu pješačenje povodom Europskog tjedna mobilnosti

0
S jedne od prijašnjih manifestacija (foto: arhiva)
S jedne od prijašnjih manifestacija (foto: arhiva)

Grad Labin priključio se obilježavanju Europskog tjedna mobilnosti 2024. koji promovira zdrave životne stilove s naglaskom na tjelesnu aktivnost i korištenje alternativnih oblika prijevoza.

Pješačenje je jedan od najboljih načina povezivanja s prirodom, ali i način brige o svom zdravlju pa vas stoga pozivamo da se u subotu, 21. rujna pridružite pješačenju. Start pješačenja je s Trga labinskih rudara u 10 sati, a okupljanje i prijava sudionika od 9 do 10 sati. Ruta pješačenja duga je otprilike 6 km, a hodat će se preko naselja Katuri prema Vodotornju Štrmac i natrag na Trg labinskih rudara. Trajanje pješačenja je 2 sata. Pri povratku na Trg labinskih rudara svim sudionicima će se osigurati zdravi lunch paketi (zdravi sendviči, voćka i voda).

Staza je srednje lagana, pogodna za sve koji nemaju problema s hodanjem ili zdravljem, te za djecu kojoj nije problem držati korak s odraslima s laganim usponom do vodotornja. Obuti cipele ili tenisice za hodanje rebrastog gumenog đona. Preporučuje se: slojevita odjeća, štapovi za hodanje te dovoljno tekućine. Dozvoljeni su kućni ljubimci na povodcu i na odgovornost vlasnika. Pješačenje će voditi Kristina Načinović Jakovčić.

Za pješačenje su obavezne prijave na mail zdravi.grad@labin.hr ili telefon 052/ 866-815 najkasnije do petka, 20. rujna u 12 sati.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija