KATARINA RASPUDIĆ:

'Moramo pokazati da pobjeda nad Bjelovarom nije bila slučajnost'

0
Katarina Raspudić
Katarina Raspudić

Rukometašice Rudara u nedjelju na parketu SC Franko Mileta s početkom u 19 sati dočekuju Split 2010. 

Gošće su jedna od tri ekipe koje imaju maksimalan učinak u prva dva kola te će biti težak zalogaj Labudicama. No, domaće rukometašice igraju pred svojom publikom i žele pobjedu, kako bi isprale gorak okus poraza u Čakovcu, ali i pokazale da pobjeda nad Bjelovarom na startu prvenstva nije bila slučajna. 

U ekipi trenera Diega Datosa ponovno ima problema s ozljedama, no do nedjelje još uvijek ima vremena da se sastav posve iskristalizira.  

- Split 2010 je odlična ekipa s dosta iskusnih igračica, na čelu s kvalitetnim trenerom Vukićem koji ima bogatu rukometnu karijeru iza sebe. Sigurno da će biti teška utakmica u kojoj će presuditi odlučnost i sigurnost, te što manje tehničkih grešaka. Na nama je da odradimo zadatke koje nam je dao trener, da se dignemo nakon poraza u Čakovcu i pokažemo da prvo kolo protiv Bjelovara nije bila slučajnost i samo jedan dobar dan. Imamo neke probleme sa ozljedama tako da još nismo sigurni u kojem ćemo sastavu nastupiti, ali to se jednostavno mora kompenzirati s većom željom za pobjedom, rekla je Katarina Raspudić uoči dvoboja sa Splitom 2010. 

Labudice još jednom pozivaju sve ljubitelje rukometa da dođu i napune tribine te budu podrška i osmi igrač na putu do novih bodova. (Pripremila: Valentina Prokić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija