Filmovi u Kinu Labin

Francuski 'Kao pas i mačka' i talijanski 'Uvijek postoji sutra'

0
Kino Labin
Kino Labin

Večeras, u četvrtak 19. rujna s početkom u 19 sati u Kinu Labin igra psihološki horor - triler Sakupljač duša engl. Longlegs. Film Sakupljač duša (Longlegs, 2024.) jedan je od filmova o kojem se u posljednje vrijeme najviše priča. Iza njega stoji scenarist i redatelj Osgood Perkins. Vjerojatno već i ptice na grani znaju da je on sin legendarnog glumca Anthonyja Perkinsa (preminuo 1992,),  koji je širokoj filmskoj publici najpoznatiji po ulozi Normana Batesa u svevremenskom klasiku slavnog redatelja Alfreda Hitchcocka Psiho (Psycho, 1960.).

U petak 20.09. i subotu 21.09. s početom u 18 sati ponavljamo hit animirani film Garfield engl. The Garfield movie. a potom igramo Deadpool & Wolverine oba dana u 20.00 sati.

Nedjelja je rezervirana za obiteljski film Kao pas i mačka koji igra u nedjelju 22.09. u 17.00 sati. Francuzi su poznati po svojim stvarno ludim komedijama, a ‘Kao pas i mačka’ tu ludost podiže na novu razinu u filmu koji vam neće dopustiti uhvatiti zraka.

Večernji termin rezerviran je za talijanski nagrađivani film Uvijek postoji sutra, talijanske redateljice Paole Cortellesi. Film je izvanredna socijalna drama prožeta humorom i naglašenim feminističkim notama te svojevrsna oda talijanskom neorealizmu s odličnim modernim rješenjima. Redateljica Cortellesi upečatljiva je i kao glavna junakinja ovog filma koji naprosto osvaja. Film možete pogledati u nedjelju 22.09. s početkom u 19 sati. Najbrže posjetitelje distributer Festival mediteranskog filma Split nagrađuje s nekoliko mirišljivih sapuna i simpatičnim novčanicima za sitniš.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija