PRIPREMNA UTAKMICA RUKOMETAŠA

Kovari teško poraženi od Kozale, presudio loš pristup

0
Poraz od Kozale
Poraz od Kozale

Rukometaši Rudara teško su poraženi na domaćem parketu SC Franko Mileta u prijateljskoj utakmici s Kozalom. Završilo je 38:20 u korist gostiju koji igraju ligu više od Labinjana, Prvu HRL Jug. No, bez obzira na razliku u kvaliteti Kovari su trebali pružiti više što je potvrdio i trener Rudara Inko Banović

- Loša predstava na domaćem parketu, što nikako nije dobro. Loš pristup i nonšalantnost su nas doveli do ovakvog rezultata. Pozitivno je da smo u prvih 20 minuta imali dosta izrađenih šuteva iz akcija, ali nakon toga nije bilo zadovoljavajuće. No svi su dobili priliku, stvari će se iskristalizirati do početka prvenstva i mislim da će biti to u redu. Pohvalio bih mladog Roka Sabalića koji je upisao prve golove za seniore te iako nije igrao svoju poziciju nije mu to predstavljalo problem. Ispred njega je svjetla budućnost, rekao je trener Banović. 

RUDAR: Matošević, G. Vozila, Dundara, Smolica, Ratkajec, Velagić, Derosi, Milić, P. Vozila, Mikuličić, Mišon, Sabalić, Murselović, Muratović. (Pripremila: Valentina Prokić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija