Bivša igračica NK Rijeke

Nogometni klub iz Potpićna dobio svoju prvu trenericu

0
Antonija Vozila
Antonija Vozila

Nakon godinu dana pauze NK Potpićan Učka 72 ponovno je formirao juniore, na što su u Upravi Kluba iznimno ponosni i zahvalni. Čak njih 17 odazvalo se treneru Tomasu Begiću na prvom treningu. U trenerski „staff“ moramo dodati i Elvisa Kumera, koji će brinuti o radu s klupskim vratarima.

 Antonija Vozila, bivša igračica NK Rijeke postala je trenerica U9 ekipe NK Potpićna Učke 72.

"Naša najmlađa kategorija ima novog trenera odnosno trenericu. Antonija Vozila bivša je igračica NK Rijeke, a ovo joj je prvi trenerski posao. Sigurni smo da će se dobro uklopiti u naš klub, a dječici biti prijatelj, trener, uzor i oslonac. Dobrodošla", objavili su iz kluba na društvenim mrežama.

Za U11, nakon odličnih igara prošle sezone, uprava kluba jednoglasno se složila i produžila ugovor treneru Eriku Burulu. Također, oformljena je U13 - nova selekcija kluba.

"Mlađi pioniri su generacija koja obećava. Kormilo preuzima legenda kluba Robert Fable koji će svojim iskustvom i entuzijazmom usmjeriti djecu na pravi put i uvesti ih u ipak nešto ozbiljniji nogomet na velikom terenu", objavili su iz Kluba. (Foto: Facebook)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija