Labinstina.info u novom ruhu

Moderni dizajn, nema više komentara, ukinuli smo male oglase

Piše: Eleonora Matković Čakić

27.09.2024 - 12:39

Nakon što je početkom ljeta redizajniran naš partnerski portal istarski.hr, sada je u novom, modernijem i funkcionalnijem obliku osvanula i labinstina.info.

Osim što nova stranica izgleda ljepše i preglednije, ima i neke nove funkcionalnosti. Okvir za upisivanje login koda sada se nalazi odmah na početku, na vrhu gore desno (i na računalu i mobitelu). Ukoliko je login kod već upisan, na tom mjestu nalazi se mala ikonica u obliku lokota. Pritiskom na ikonicu otvorit će vam se svi podaci o vašoj pretplati.

Login kod se sada može upisivati i klikom na svaki zaključani tekst. Tada vam se otvori prozor na kojem imate opciju upisivanja login koda ili njegove kupnje putem interneta.

Vjerojatno ste već primijetili da više nema mogućnosti registracije profila, a to znači i da smo ukinuli komentiranje ispod članaka i upisivanje posljednjih pozdrava ispod obavijesti o umrlima.

Komentare smo ukinuli jer jednostavno nisu saživjeli. Ako tekstove komentira samo jedna, najviše dvije osobe, onda to čitatelje više odbija nego privlači. Ukoliko čitatelji imaju potrebu komentirati naše tekstove to ubuduće mogu činiti na našoj Facebook stranici.   

Posljednji pozdravi ispod obavijesti o umrlima imali su smisla prije dok nismo imali zasebnu rubriku Posljednji pozdravi.

Također smo ukinuli i rubriku Mali oglasi, jer u posljednje vrijeme nije bilo ni puno oglasa ni puno pregledavanja oglasa, pa više nije imalo smisla održavati je.  

Naravno, kao i do sada, i dalje su zaključani samo autorski tekstovi. 

Tweet

Posljednje novosti