Donosimo termine javnih izlaganja

Idući tjedan rasprava o izmjenama Prostornog plana Sv. Nedelje

27.09.2024 - 16:45

Idući tjedan započinje Javna rasprava o prijedlogu stavljanja izvan snage urbanističkih planova uređenja UPU 9 i UPU 10 gospodarske zone proizvodne namjene I2 Nedešćina I i VIII. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Sveta Nedelja.

Općina  Sveta Nedelja objavljuje Javnu raspravu o prijedlogu stavljanja izvan snage urbanističkih planova uređenja UPU 9 i UPU 10 gospodarske zone proizvodne namjene I2 Nedešćina I i II i VIII. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Sveta Nedelja kojeg je izradila tvrtka Urban plan iz Pule, utvrdila je načelnica Irene Franković zaključkom od 20. rujna.

Javna rasprava održat će se u razdoblju od 30. rujna do zaključno 11. listopada. Javno izlaganje održat će se za predstavnike javnopravnih tijela i sve zainteresirane u multifunkcionalnoj dvorani Općine Sveta Nedelja  na  adresi Nedešćina 103, dana 3. listopada:

- o prijedlogu stavljanja izvan snage Urbanističkog plana uređenja UPU 9 gospodarske zone proizvodne namjene I2  Nedešćina I u 17 sati,
- prijedlogu stavljanja izvan snage Urbanističkog plana uređenja UPU 10 gospodarske zone proizvodne namjene I2  Nedešćina II u 17,15 sati,
- prijedlogu VIII. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Sveta Nedelja u 17,30 sati.

Za vrijeme trajanja javne rasprave Prijedlozi Planova bit će izloženi na javni uvid u multifunkcionalnoj dvorani, oglasnoj ploči u zgradi Općine Sveta Nedelja na adresi Nedešćina 103, od 30. rujna do 11. listopada, svakim radnim danom od 8,30 do 11,30 sati. Prijedlozi Planova bit će objavljeni i na web stranici Općine Sveta Nedelja na ovom linku.

Tweet

Posljednje novosti