Svjetski dan turizma uz oproštajni roštilj

Foto Centar Zagreba zamijenile životom na ranču kod Sv. Martina

Piše: Kristian Stepčić Reisman

27.09.2024 - 17:54
Ana i Jasmina Paraker (foto: www.goldenvalley.eu/Facebook A. Paraker)
Ana i Jasmina Paraker (foto: www.goldenvalley.eu/Facebook A. Paraker)

Svjetski dan turizma obilježen je diljem Istre, pa tako i na ranču Golden Valley u Sv. Martinu u općini Sveta Nedelja.

"Danas je Svjetski dan turizma. I baš danas se opraštamo od drage Klare iz Češke i dočekujemo dugogodišnje goste iz Slovenije. Oproštajni roštilj. Hvala našim gostima", objavila je na društvenim mrežama Ana Paraker, suvlasnica ranča Golden Valley.

Rođena je, odrasla i živjela je u centru Zagreba do 2019. godine kada se s Jasminom Paraker preselila u Sv. Martin i pokrenula ranč s turističkim smještajem, domaćim životinjama, i raznim domaćim poljoprivrednim kulturama.

Do lipnja 2019. Ana je bila omiljena teta u jednom od tamošnjih vrtića. Prema prezentaciji na njihovom siteu, peče odličan kruh i kolače te govori engleski. Jasmina je također suvlasnica ranča, ali je po struci ekonomistica. Ljubiteljica je životinja, posebice konja. Voli kuhati i radi odličan roštilj. Govori njemački, saznajemo na njihovu siteu.

"Preselili smo s idejom da počnemo nov život u skladu s prirodom i samima sobom. Za godinu dana uspjeli smo naš ranč postaviti na noge i počele primati goste sa svih kontinenata. Usprkos svim teškoćama niti jedne sekunde nismo zažalile za starim životom u gradu. Dišemo punim plućima i nastojimo našim gostima pomoći da se osjete jednako slobodno i opušteno", napisale su Jasmina i Ana na njihovu siteu gdje možete doznati više o njihovoj ponudi.

Tweet

Posljednje novosti