TREĆA NL ZAPAD

Tino Licul: 'Puni optimizma putujemo na teško gostovanje u Novalju'

Piše: Valentina Prokić

11.10.2024 - 18:52
Tino Licul
Tino Licul

Nogometaši Rudara u subotu od 14 sati u Novalji igraju utakmicu osmog kola Treće NL Zapad protiv istoimenog domaćina. Rudar u Novalju stiže kao momčad iz vrha ljestvice koji dijeli s Pomorcem i Vinodolom.

Sve su tri momčadi dosad ostvarile po pet pobjeda, remi i poraz te imaju po 16 bodova. Novalja je s druge strane u grupi od sedmog do desetog mjesta gdje su četiri momčadi sa po devet bodova te će zasigurno na svom terenu tražiti pobjedu za pomak prema vrhu. 

 

- Nakon pobjede protiv Nehaja, puni optimizma putujemo na teško gostovanje u Novalju. Liga je dosta izjednačena i već se puno puta pokazalo da ukoliko nisi na potrebnoj razini, teško je doći do bodova. Moramo biti maksimalno koncentrirani cijelu utakmicu kako bi se vratili u Labin s bodovima i ostali u samom vrhu ljestvice, rekao je Tino Licul, amaterski reprezentativac Hrvatske iz redova Kovara.  

Trener Franko Čupić na raspolaganju ima sve igrače izuzev kartoniranog Božičevića, a nastup Juričića, koji je trenirao cijeli tjedan odvojeno zbog lakše ozljede, još je pod znakom pitanja.

Tweet

Posljednje novosti