STK Brovinje

Sara i Leo Bernaz uspješni na 13. Kupu Grada Bjelovara

0

Mladi stolnotenisači, brat i sestra Sara i Leo Bernaz sudjelovali su 1. i 2. listopada u Bjelovaru na 13. Kupu Grada Bjelovara u stolnom tenisu. Leo je u kategoriji kadeta grupu prošao kao prvoplasirani pobjedama protiv Kolaka (Cibalia) 3 : 2, i Kotrlea (Zagreb) 3 : 0. U 1/8 finala bio je bolji od Paurevića (Zagreb) 3 : 1, a u 1/4 finalu je izgubio od trenutno najboljeg kadeta u Hrvatskoj Marjanovića (Zagreb) 3 : 0.

U kategoriji mlađih juniora Bernaz je bio treći u grupi s dva poraza protiv Zorića (GSTK Zagreb) i Mrkića (Pula) po 3 : 0 i pobjedom na Kulašem (Libertas Dubrovnik) 3 : 2.

Sara je u kategoriji mlađih kadetkinja prošla grupu s jednom pobjedom i jednim porazom. Pobijedila je Pokrivač (Šenkovec) 3 : 0, a istim rezultatom je izgubila od Šakić (Malinska). U 1/16 finala je bolja od Bernaz bila Babić Poljak (Opatija) 3 : 1.

U kategoriji kadetkinja Sara je također u grupi imala pobjedu i poraz. Pobijedila je Mandić (Šibenik) 3 : 1, a izgubila od Horvatiček (Dugo Selo) 3 : 0. Kako su sve tri igračice imale u grupi skor 1 : 1 o prolazu je odlučivala set razlika zbog čega je Bernaz ostala trećeplasirana.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa