Prvenstvo Hrvatske

Rudar Adria Oil U15 ušao među 10 najboljih

0
Gabrijel Trajkovski
Gabrijel Trajkovski

Rudar Adria Oil je u utakmici osmine finala prevenstva Hrvatske u kategoriji U15 poražen od Kozale rezultatom 18:13. Kovari su jako loše ušli u utakmicu i već u samom startu Kozala radi seriju 7:1. Neprepoznatljivo loše prvo poluvrijeme, kovari su puno griješili u napadu i obrani, i rezultat toga visoka i teško dostižna prednost Kozale već na poluvremenu. Kozala je u drugo poluvrijeme ušla malo uspavano i Rudari imaju čak dvije šanse za smanjiti prednost na -2, međutim to im nije pošlo za rukom. Unatoč puno boljoj igri u drugom poluvremenu, bilo je teško uhvatiti rezultat, odnosno ispraviti sve greške iz prvog poluvremena. Za najboljeg igrača utakmice proglašen je srednji vanjski Gabrijel Trajkovski.

Kozala je tom pobjedom prošla u četvrtinu finala, gdje je u ludom preokretu svladala favoriziranu ekipu Ivan-Mikanovci rezultatom 21:18, dok je s druge strane Rudar Adria Oil išao u razigravanje za od 9. do 12. pozicije.

U utakmici razigravanja kovari su odmjerili snage s Metković Mehanikom koja je u osmini finala poražena od domaćina završnice, Poreča, i to rezultatom 21:17. Dečkima s juga očito danas nije išlo protiv Istarskih ekipa jer su i u drugoj utakmici protiv Rudara upisali poraz 24:17. Za najboljeg igrača na susretu izabran je Mateo Matošvić, lijevo krilo Rudara. Tom pobjedom kovari su ušli među 10 najboljih ekipa Hrvatske u kategoriji dječaka U15 na čemu im čestitamo.

Posljednji dan završnice kovare očekuje utakmica za 9. mjesto. Protivnik je Zadar 2013 a utakmica se igra s početkom u 11:30 sati.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa