Turnir Me Gusta

Domino Maling obranio naslov pobjednika turnira

24.07.2023 - 08:44
Domino Maling
Domino Maling

Uzbudljivim i napetim zadnjim danom, spušten je zastor i na deveti ljetni malonogometni turnir 'Me Gusta'. Ekipa Domino Malinga još jednom dokazala je klasu i primat na našem poluotoku, te sada u rukama imaju tri turnira za redom u našem gradu: dva ljetna i prošli novogodišnji kup.

Krenulo je sa četvrtfinalima od 17:30. U prvoj utakmici, Dynamic Rijeka su nakon teške i tvrde borbe izbacili odličnu ekipu Cargo Kluba iz Pule 1:0.

Derbi četvrtfinala igrao se između dvije pulske ekipe koje se jako dobro poznaju, Domino i Šijana Juniors. Domino je poveo 2:0 ali dečki iz Šijane izjednačavaju i odvode utakmicu do penala. Bruno Čopić pokazao se nepremostivom preprekom i odveo je Domino u polufinale. Domino Maling - Stella Šijana Juniors 3:2 (2:2).

Ljubimci domaće publike Harlem Klinci igrali su protiv odločnih Cresana. U možda i najboljoj utakmici četvrtfinala odnijeli su pobjedu 3:2. C.B. Merag Cres - Harlem AO Trumić 2:3

Okić grupa predvođena Patrikom Drndićem i Alenom Lalićem mislila.je da će imati lakši posao u četvrtfinalu protiv oslabljenih Harlemovaca, ali i tamo je utakmica došla do penala gdje su uspješniji bili Trumićevi dečki i osigurali polufinale protiv mlađih. Harlem AO Trumić - Okić Grupa 6:5 (1:1).

Polufinala su bila fantastična, najprije je Domino teže od očekivanog savladao Dynamic, a potom su Klinci predvođeni Murtićem okrenuli 0:1 sa poluvremena i savladali stariji Harlem 2:1. Dynamic Rijeka - Domino Maling 2:3. Harlem Klinci AO Trumić - Harlem AO Trumić 2:1.

U utakmici za treće mjesto Dynamic je savladao Harlem sa 3:1, i onda je krenulo finale.

Domino je poveo ali Klinci ubrzo izjednačavaju, a krajem poluvremena i promašuju kazneni udarac. U drugom poluvremenu Domino se ipak pokazao prejak i odnio glatku pobjedu 5:2.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Bruno Čopić, a za najboljeg igrača Danijel Moravac, oba iz pobjedničke ekipe.

Na kraju podjele magrada, organizatori turnira posebno su zahvalili bivšem ravnatelju OŠ Matije Vlačića Ediju Juričiću, koji odlazi u zasluženu mirovinu, a sve ove godine bio je velika podrška turniru.

Tweet

Posljednje novosti