Medulinci zadovoljniji remijem

Rudar u prvoj domaćoj utakmici odigrao neriješeno

2
S utakmice Rudar - Medulin 1921
S utakmice Rudar - Medulin 1921

Nogometaši Rudara su u prvoj domaćoj utakmici u sezoni 2023/24, podjelili bodove sa vrlo dobrim nogometašima iz  Medulina. U prvom poluvremenu dosta izjednačena igra. Gosti su se pokazali kao agresivan, rastrčan i vrlo ozbiljan protivnik, ali u fazi napada bezopasan, dok kod Labinjana osim gola, svakako treba istaknuti individualnu akciju Juričića po lijevoj strani gdje je nanizao trojicu igrača Medulina, predao povratnu Halilčeviću čiji udarac brani Laganis, a u nastavku akcije Laganis brani i udarac Karića sa 12 metara.

To su bile i najbolje prilike prvog poluvremena, a zgoditak je postignut na samom kraju prvog poluvremena, nakon uigrane akcije iz kornera Dadića, Juričića i na kraju Karića koji sa 13-14 metara pogađa donji kut gostujućeg vratara Laganisa za 1:0.

Drugo poluvrijeme obje ekipe ulaze odlučno da postignu zgoditak. Sijevalo je sa jedne i druge strane, ali su ipak Medulinci uspjeli eurogolom Golubića, izjednačiti rezultat. Golubić je sa 18 metara pogodio same rašlje Blažine i pokazalo se kasnije, postavio  konačan rezultat ove zanimljive utakmice. 

Kovari su u drugom poluvremenu imali tri zicera i to Karića, Juričića i Halilčevića, ali je odličan golman Laganis uspio spriječiti sigurne pogotke ili su Kovari promašivali okvir. Isto tako treba napomenuti da su gosti otvorenom igrom u drugom poluvremenu u dva navrata stvorili odlične prilike, ali na sreću, bez prave realizacije.

Na kraju je podjela bodova vjerojatno i najrealniji rezultat, iako Rudar može žaliti za propuštenim prilikama u ovoj vrlo fer i korektnoj utakmici, bez obzira na ukupno 7 opomena. Za sedam dana u sklopu 4.kola 3. HNL-Zapad, Rudar gostuje na Viškovu  kod povratnika u 3.HNL, NK Halubjana. Utakmica na Viškovu započinje u 16:30 sati.

NK RUDAR Labin – NK MEDULIN 1921 1:1 (1:0)

Sudac: Luka Milković (Viškovo), Pomoćni suci: Paolo Jakovašić (Opatija) i Antonio Kranjac (Matulji), Delegat: Stjepan Sinožić (Višnjan). Strijelci: 1:0 Karić 30’, 1:1 Golubić 49’

NK RUDAR Labin: Blažina, Načinović A., Juričić, Bernard (od 60’ Salihović),  Bilić, Halilčević (od 73’Vidas), Dadić, Karić, Kurtić, Stepčić (od 30’ Božičević), Načinović M. (od 73’ Biljuh). Trener: Vedran Kovačević
NK MEDULIN 1921: Laganis, Brizić, Krizmanić, Adžić (od 71’ Živić), Agaj Bl. (od 80’ Agaj Be.), Radović, Golubić, Mardešić (od 80’ Kvaternik), Stojanović (od 60’ Lekaj), Ibrišagić, Stanić. Trener:  Robert Macan

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija