Najuspješnije istarske tvrtke

Zlatna kuna labinskom Carel Adriaticu u kategoriji velikih tvrtki

0
Istarski dobitnici Zlatne kune za 2022. godinu (Foto: Glas Istre)
Istarski dobitnici Zlatne kune za 2022. godinu (Foto: Glas Istre)

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Pula na svečanosti održanoj u prostoru Destilerije Aura u Buzetu, dodijelila je plakete Zlatna kuna najuspješnijim istarskim tvrtkama u 2022. godini, piše Gordana Čalić Šverko za Glas Istre.

Carel Adriatic d.o.o. Labin dobitnik je Zlatne kune u kategoriji velikih trgovačkih društava, Aura proizvodi d.o.o. iz Buzeta u kategoriji srednjih trgovačkih društava, a Limski kanal d.o.o. iz Kanfanara u kategoriji malih trgovačkih društava. Priznanje HGK za 90. obljetnicu postojanja i uspješnog poslovanja dodijeljeno je Istarskom vodovodu Buzet, a preuzeo ga je direktor Mladen Nežić.

Plaketa Zlatna kuna predstavlja simbol izvrsnosti u gospodarstvu. Označava posvećenost, stručnost i naporan rad tvrtki koje su se istaknule svojim izvanrednim rezultatima. Svake godine, svečanost njene dodjele okuplja najbolje od najboljih i to je prilika da se oda priznanje izvrsnosti u gospodarstvu, te podrže tvrtke koje su uložile velik trud kako bi gospodarstvo Istarske županije bilo uspješnije i prosperitetnije.

- Zlatne plakete HGK zaista imaju svoju vrijednost i svi naši dobitnici su ponosni nositelji znaka i prepoznatljivosti kvalitete.
Ove godine odabir je zaista jako dobar, od velikih poput Carela koji je četvrti put dobitnik plakete, izvoznik koji ulaže puno u proširenje proizvodnje, u visoku kvalitetu, u zaštitu okoliša, onih u kategoriji srednjih trgovačkih društava, Aure iz Buzeta s vrhunskom kvalitetom proizvoda, u čijem je impozantnom projektnom zdanju održana svečanost, do kategorije malih trgovačkih društava, obiteljske tvrtke s dugogodišnjom tradicijom, dobro poznate u ugostiteljstvu, "Vikinga" iz Limskog kanala, istaknula je predsjednica HGK - Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić, piše Glas Istre.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija