Udruga Kreativna akademija Labin

Uključite se u radionicu Recikliranjem do umjetnosti!

0
Kreativna akademija Labin
Kreativna akademija Labin

Udruga Kreativna akademija Labin poziva sve građane na sudjelovanje u projektu „Recikliranjem do umjetnosti“. Provodi je u suradnji s Udrugom Labin Zdravi Grad, Osnovnom školom „I. L. Ribar“ Labin te MO Vinež i MO Labin stari grad, a cilj je uključivanje građana raznih dobnih skupina u likovne aktivnosti, promociju kvalitetnog korištenja slobodnog vremena kroz umjetničke aktivnosti, prezentaciju istarskog identiteta, tradicije, kulture i običaja te sudjelovanja samih građana u uređenju svoga Grada.

U sklopu projekta udruga Kreativna akademija Labin planira napraviti originalnu i trajnu izložbu radova polaznika s ciljem skretanja pažnje na potrebu pravilnog zbrinjavanja otpada i stvaranja navike recikliranja na način da se sudionike pouči kako tzv. „otpadne materijale“ ponovno upotrijebiti u stvaranju te kako procesom recikliranja mogu napraviti veoma zanimljiv, koristan i lijep predmet. Takvim konceptom radionice sudionicima se sugerira da je u ekologiji važan doprinos svakog pojedinca, ali da pravi uspjeh možemo postići samo zajedničkim djelovanjem, edukativnim i zabavnim sadržajima.

Udruga poziva sve zainteresirane za sudjelovanje likovnim i kreativnim radionicama koje će se održati u sklopu projekta.  Prijave se primaju putem emaila: info@kreativna-akademija.hr ili putem kontakt broja: 098 535 736.

Projekt je financiran od strane Zaklade za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva, putem natječaja za male projekte u zajednici „Mali projekti za bolje sutra“.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija