Pogledajte gdje sve u nedjelju moglo kupiti namirnice

0
U pripremnici Valfresca (foto: Robi Selan)
U pripremnici Valfresca (foto: Robi Selan)

Ove će nedjelje u Labinu raditi samo jedna samoposluga, ona Studenca na Zelenicama, i to od 7 do 20 sati. 

No, ako već niste znali, postoji još jedna opcija za nabavku namirnica - naime, Vafresco je dostupan i nedjeljom. Nude dostavu direktno na kućni prag, a za područje grada Labina vrijedi i opcija dostave za isti dan selektiranih artikala iz svih kategorija, uključujući i one iz kategorije pekara i pašta.

Valfresco Direkt radi svaku nedjelju i sve praznike, osim Božića i Nove godine. Za narudžbe dostave na adrese poštanskog broja grada Labina ili Rapca, sve proizvode s oznakom plavog kamiončića kupci mogu dobiti već isti dan direktno na kućni prag.

Ponuda artikala dostupnih na isti dan pokriva sve kategorije, od pekarskih proizvoda te raznih tjestenina do mlijeka, sireva, delikatesa, selektiranih gotovih i polugotovih jela te cjelokupnog asortimana iz Valfresco marketa.

Iz kategorije Pekara posebno se ističe 5 različitih domaćih svježih tijesta za kruh te polu-pečena peciva. Narudžbe za dostavu isti dan zaprimaju se do 17:59, a dostava je moguća do 20 sati. Za narudžbe koje se dostavljaju isti dan, dostava je besplatna već za kupovine iznad 6,60 eura, dok za kupovine ispod 6,64 eura dostava iznosi 2,65 eura.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija