Rudar Adria Oil upisao pobjedu protiv druge momčadi Karlovca

0

Rudar Adria Oil je u 12. kolu 2. HRL Zapad upisao još jednu pobjedu na domaćem terenu. Druga momčad Karlovca nije mogla parirati raspoloženom Ratkajecu koji je postigao 9 te Lazaru i Dundari, obojica po 6 pogodaka. Možemo reći kako su kovari rutinski odradili utakmicu, unatoč brojnim ozljedama koje su ozbiljno utjecale na sastav. Odmah u početku utakmice kovari stvaraju veliku prednost, koju su gosti u par navrata uspjeli samo smanjiti, te mirno privode utakmicu kraju za nova 2 boda. Konačni rezultat utakmice bio je 32-25.

Lijepi danak pobjedi dao je i mladi Andraj Franković koji je preuzeo ulogu prvog golmana nakon teške ozlijede Roka Frankovića, te sa svojih 14 obrana na najljepši mogući način opravdao ukazano povjerenje. Ovoga puta zbog bolesti nije nastupio mladi Smolica, te Tomičić zbog obveza na fakultetu. Od ranije na popisu ozlijeđenih su Matošević, Jelušić, Bugarin Cassioli, i Dražul, na koje trener Banović ne može računati do kraja sezone, dok s nestrpljenjem očekujemo povratak Lukšića, također zbog ozljede, koji definitivno fali sastavu kovara.

Karlovčani su se ovim porazom zadržali na 8. mjestu kao i Rudar Adria Oil, na 4. mjestu. Kovari su sada bodovno izjednačeni s Crikvenicom koja se zbog bolje gol razlike nalazi na 3. mjestu. Sljedeći vikend kovari ponovno igraju na domaćem terenu, u sklopu 13. kola 2. HRL Zapad u Labinu gostuje momčad 28. Aprila iz Kaštelira.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija