Labinska pedijatrica dr. Nastasja Trifoni dobila novi angažman

11.06.2024 - 16:33
Dr. Nastasja Trifoni (foto: Facebook Pediatrica Pula)
Dr. Nastasja Trifoni (foto: Facebook Pediatrica Pula)

Prvoj privatnoj pedijatrijskoj poliklinici u Istri 'Pediatrica Pula' ovog se mjeseca pridružila labinska pedijatrica dr. Nastasja Trifoni. Medicinski fakultet završila je u Rijeci.

Specijalizaciju iz pedijatrije započela je u Općoj bolnici u Puli, a dovršila 2019. godine u Klinici za pedijatriju, Kliničkog bolničkog centra u Rijeci. Subspecijalistički se usavršava brojnim edukacijama u Hrvatskoj. Zaposlena je u Općoj bolnici u Puli na Odjelu pedijatrije te u Pedijatrijskoj poliklinici u ambulanti za alergologiju i pulmologiju.

Termin za pregled u Poliklinici 'Pediatrica Pula' i ostale informacije mogu se dobiti putem maila: info@poliklinika-pediatrica-pula.hr ili telefona 052- 382-503. Mogu se obaviti pregledi i djagnostika iz područja dječje pulmologije i alergologije, i to alergološko testiranje (prick test na nutritivne i inhalatorne alergene), spirometrija i savjetovanje ako dijete ima probleme kao što su ponavljajući opstruktivni bronhitisi, alergijski rinitisi, astma, atopijski dermatitis, alergije na hranu, akutne urtikarije i sl.

Tweet

Posljednje novosti