Sudjelujte u projektu mentalnog zdravlja 'Bojanka za sreću'

12.06.2024 - 09:19
DKC Lamparna
DKC Lamparna

Udruga Labin Zdravi grad poziva građane/volontere da im se pridruže u provedbi projekta „Bojanka za sreću: promocija mentalnog zdravlja kroz likovno stvaralaštvo za odrasle“. Aktivnosti za koje se građani mogu prijaviti su:

- izrada crteža za bojanku za odrasle (srijeda 19.6.2024. ,18-20h u DKC Lamparna)
- osmišljavanje pozitivnih afirmacija za bojanku (srijeda 26.6.2024., 18-20h u DKC Lamparna)
- sudjelovanje u podjeli bojanke na raznim lokacijama u Labinu

Iz Labin Zdravog grada poručuju da sudjelovanjem u izradi i distribuciji bojanke aktivno doprinosite mentalnom zdravlju građana svoje lokalne zajednice, kvalitetno ćete provesti svoje slobodno vrijeme, upoznati nove osobe, jačati svoje osobne kapacitete i mentalno zdravlje i vjeruju dobro se zabaviti! Građani/volonteri mogu sudjelovati u sve tri aktivnosti ili samo u nekima, ovisno o svojim interesima i slobodnom vremenu.

Opći cilj projekta je promocija osobnog razvoja i mentalnog zdravlja građana Grada Labina kroz inovativne aktivnosti, umrežavanje i aktivnu participaciju. Specifični ciljevi su: povećati osjećaj osobne dobrobiti građana kroz tri tematska druženja – radionice; izraditi bojanku za promociju mentalnog zdravlja koja će se podijeliti širem građanstvu na ciljanim lokacijama i ciljanim datumima, te biti dostupna na web stranicama udruge i projektnih partnera; promocija volonterstva uključivanjem građana u izradu i distribuciju bojanki; umrežavanje i osmišljavanje novih aktivnosti i sadržaja u Gradu Labinu u skladu s potrebama građana i promocija rada Centra "Dobar start". Ovaj projekt provodi se uz financijsku potporu Zaklade Istra - Fondazione Istria iz sredstava Fonda gradova i općina.

Radionice će se provoditi u prostorijama projektnog partnera Labin Art Express XXI – DKC Lamparna- Rudarska 5, Labin. Za aktivnosti se građani mogu prijaviti ispunjavanjem prijavnice na ovom linku, a za sva pitanja obratiti na e-mail: info@labin-zdravi-grad.hr i broj mobitela: 099 262 2653. Broj prijava je ograničen pa pozivaju na što raniju prijavu.

Tweet

Posljednje novosti