Nogometni turnir Banjole 2024: Iskra druga, Potpićanci četvrti

0
Ekipa Iskre U11 druga u Banjolama
Ekipa Iskre U11 druga u Banjolama

Mladi nogometaši Iskre, kategorija U11 predvođena trenerom Nikicom Jajčevićem osvojila je drugo mjesto na turniru Banjole 2024. Ekipa Iskre u skupini je pobijedila Krško Posavje (2:1), Istru Pulu II (10:0), Suhopolje (4:1) i Galižana (5:0), a potom su za prolaz u polufinale svladali Frankopan 3:0. 

Za finale trebalo je preskočiti susjede iz Potpićna što je Iskra i učinila s minimalnih 1:0, no u finalu je bolja bila zagrebačka Lokomotiva s 5:0. Filip Bilić iz Iskre, proglašen je najboljim igračem turnira. 

Druga ekipa U11 pod vodstvom Manuela Juričića nije uspjela ući u četvrtfinale zbog lošije gol razlike, dok je ekipa U9 ušla u četvrtfinale gdje je poražena od Uljanika 2:0. 

Trener Almir Mehić je s ekipom U13 završio nastup u četvrtfinalu. Nakon što je gotovo cijelu utakmicu protiv sinjskog Junaka rezultat bio 0:0, Sinjani su s(p)retnos tigli do pobjede. 

Nogometaši Potpićna Učke 72 u kategoriji U11 stigli su do polufinala gdje su poraženi od Iskre, a potom su u dvoboju za treće mjesto poraženi od Uljanika nakon deveteraca. (Pripremila: Valentina Prokić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa