Cesta kroz Presiku od četvrtka iza podneva ponovno jednosmjerna

12.06.2024 - 13:47

Sutra nakon 12 sati cesta za Presiku ponovno se vraća na staru regulaciju. Naime, do podneva bi trebala završiti montaža odbojnika i zaštitnih stupića, nakon čega cesta ponovno postaje jednosmjerna.

Hrvatski telekom obavio je radove na kabelskoj infrastrukturi, HEP-ODS na elektroenergetskoj, a Županijska uprava za ceste na rekonstrukciji potpornog zida, izradi betonske pasice te asfaltiranju kompletne širine i dužine, čime se ova značajna investicija privodi kraju.

„Ova zajednička investicija Hrvatskog telekoma, HEP-a,Vodovoda i Županijske uprave za ceste, uz stalnu koordinaciju s nama iz Grada, odličan je primjer kako stvari mogu funkcionirati kada se dobro poslože“, izjavio je tim povodom gradonačelnik Labina Valter Glavičić.

„Ovo je tek dobar početak, jer koristim priliku da najavim nastavak radova. Na dionici od trafostanice, pa sve do rotora kod groblja, odmah iza Blagdana svih svetih, u 11. mjesecu počinje izgradnja kanalizacije kroz Presiku od strane labinskog Vodovoda. Čim se to završi, u proljeće iduće godine, kreće se u zajedničku investiciju ŽUC-a i Grada - kompletnu rekonstrukciju prometnice s izgradnjom nogostupa u kompletnoj dužini“, najavio je gradonačelnik Glavičić.

Tweet

Posljednje novosti