VELIKO POJAČANJE

Igor Radić novi je novinarski kapitalac u Istarskom.hr

3

Igor Radić je jedan od onih novinara čiji se članci s nestrpljenjem iščekuju. Njegov priče s Labinštine koje su svojedobno izlazile u Glasu Istre teško da su ikoga ostavljale ravnodušnim.

E sad, kad vam takav novinar pokuca na vrata i kaže da bi htio pisati za vas, nema tu ni trenutka premišljanja, uhvatite ga za ruku i uvedete u redakciju bez da išta pitate.

Naša redakcija imala je tu sreću da je došao upravo na vrata Istarskog.hr i da od sutra krećemo bogatiji za još jednog novinarskog kapitalca.

 

„Piši, mali, samo piši, tako mi je ponavljao Nenad Janković, urednik sporta koji me prvi uzeo raditi za stalno u tada moćan Glas Istre, kada bih ga pitao mogu li mu poslati nešto za objavu. Zeznuo sam ga za manje od deset dana. Čim mi se ukazala bolja prilika, promijenio sam firmu. Jadno! Nikad mi čovjek nije zamjerio. Rijeka se uvijek vrati u korito. Pa se tako i moje prijateljstvo s Hudobom Grdom, kako si Janković tepa – jer tip je notorna hudoba velikog srca - vratilo u ležište. Pa se tako, valjda, i sam vraćam u prirodni milje, u novine. Puno sam članaka onomad napisao kao da ih pišem za Nenada, kasnije i za druge omiljene urednike. Kažu, uvijek moraš imati osobu za koju pišeš. I sada imam takvu. Zato se veselim novim zapisima, kozerijama, crticama, toplim ljudskim pričama, razgovorima s običnim ljudima, ma štogod to značilo… Radujem se ukazanoj prilici da s tako dobrom i šarolikom ekipom, kakvu ima Istarski.hr, opet, pišući i pišući, pokušam uveseliti čitatelje koje će nas kliknuti. Jer, klik je danas sve! Ili klikneš, ili kihneš. Apćihaaa!“, kaže Radić.

S Radićem, sigurni smo, nećemo kihati. Naprotiv, Istarski.hr je postao jedan od najutjecajnijih medija na Poluotoku, a dolazak Radića znači samo da smo si postavili vrlo visoke ciljeve koje kanimo i ispuniti. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa