OŠ 'Vitomir Širola - Pajo' Nedešćina

Općina najuspješnije učenike nagradila s bonom od 50 eura

0
Svi nagrađeni učenici i mentori OŠ 'Vitomir Širola - Pajo' Nedešćina s načelnicom općine
Svi nagrađeni učenici i mentori OŠ 'Vitomir Širola - Pajo' Nedešćina s načelnicom općine

Načelnica Sv. Nedelje Irene Franković održala je 5. srpnja prijem za najuspješnije učenike i učenice Osnovne škole 'Vitomir Širola - Pajo' Nedešćina, koji su sudjelovali na županijskim, međužupanijskim i državnim natjecanjima ili smotrama, te učenike osmog razreda koji su u svih osam godina svog školovanja postigli odličan uspjeh.

Nagrađene je učenike predložilo Učiteljsko vijeće škole, a nagrađeni su poklon bonom u iznosu od 50,00 eura po učeniku u svrhu nabavke školskog pribora.

"Naša lokalna zajednica iznimno je ponosna na vas i jedan ste od temelja napretka svake zajednice te vašim uspjesima najbolje predstavljate našu lokalnu zajednicu. Općina Sveta Nedelja stipendira sve redovne studente, srednjoškolce koji pohađaju nastavu izvan granica Labinštine, financira produžene boravke u matičnoj i područnoj školi, a to su pokazatelji da smo socijalno osviještena sredina kojoj su mladi i njihove potrebe prioritet. Nagrađivanje najboljih učenika dugogodišnja je tradicija te su mnogi bili na mjestu gdje ste vi sada, a danas su uspješni studenti ili već su počeli graditi karijere. Budite i dalje na ponos svih nas.", rekla je Franković.

Nagrađeni učenici: Sara Bernaz, Antonia Blašković, Ana Fonović, Veronika Franković, Elin Matošević, Fabiana Martinčić, Ian Mikluljan, Maris Načinović, Sara Vojić, Klara Špodnjak, Dalan Blažina, Angelina Pifar, Lovro VIšnjić, Ella Tomanjik, Emanuel Špodnjak, Nola Hrastnik i Daria Radićanin.

Mentori nagrađenih učenika: Tina Peteani Jurić, Moris Peruško, Elvis Vickić, Vedrana Hrelja Zupan, Marčela Rajković Crevar, Marina Hrvatin, Zdravka Prnić i Kristina Špodnjak.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa