Radovi u punom tijeku

Pogledajte što se sve ovih dana asfaltira po Labinu

09.07.2024 - 10:54

Nastavljaju se intenzivni radovi na održavanju nerazvrstanih cesta na području Grada Labina. Nakon asfaltiranja oštećenih dionica između autobusnog kolodvora i zgrade bivšeg '2. marta', te prometnice u Marcilnici prema nogometnom igralištu, ovog tjedna nastavili su se radovi po naselju Starci i Kature.

Mole se građani za povećani oprez u prometu, jer se radovi odvijaju bez zatvaranja prometa na navedenim dionicama. Radovi se nastavljaju i u idućim danima popravcima cesta u Ripendi, Vinežu, Presici, Rogočani i Bartićima. Radove izvodi poduzeće Cesta u Puli na temelju sprovedenog postupka javne nabave.

Gradonačelnik Valter Glavičić komentirao je radove nakon obilaska terena: „U kontaktima sa članovima mjesnih odbora, kroz pitanja vijećnika na aktualnom satu, a naročito kroz kontakte sa građanima dolazimo do čestih molbi za pojačanim održavanjem prometnica na području grada. Nakon Lungomara u Rapcu, sada rješavamo Kature, Starce, Marcilnicu, a nakon toga naselja oko Labina. Slijedeće faze su radovi u ulici Karla Kranjca, Rudarskoj i Antona Selana. Želimo u svakom naselju poboljšati infrastrukturu, za sve to treba i novca i vremena, ali polako svi dolaze na red.

Tweet

Posljednje novosti