TREĆA ŽNLI JUG

Nedešćanima bod nakon brojnih propuštenih prilika

Piše: Valentina Prokić

20.10.2024 - 15:49
Remi Nedešćana na domaćem terenu
Remi Nedešćana na domaćem terenu

Nogometaši Jedinstva Omladinac odigrali su neriješeno 1:1 s Valdebekom u utakmici sedmog kola Treće ŽNLI jug. Utakmica između vodećih momčadi lige u potpunosti je pripala domaćinu koji je pokazao nadmoć i imao posjed u gotovo cijeloj utakmici. U prvom poluvremenu bilo je nekoliko izglednih prilika za Nedešćane koji su kontrolirali utakmicu, ali nisu iskoristili svoje prilike te su momčadi otišle na odmor bez golova. 

U drugom dijelu igra Jedinstva Omladiac bila je još bolja uz konstantne napade i pritisak na gostujući šesnaesterac što se isplatilo u 69. minuti kada je Sanjin Matulja pogodio za vodstvo. Do kraja utakmice domaći igrači imali su najmanje pet stopostotnih prilika da riješe utakmicu, ali nedostajalo je koncentracije u završnici.

Kako to obično biva u nogometu, kad ne realiziraš prilike, protivnik to kazni što se i dogodilo Nedešćanima u sudačkoj nadoknadi kad je Valdebek osigurao bod golom Davida Cerina. 

Nakon sedam kola Jedinstvo Omladinac je i dalje u vrhu ljestvice, kao jedina neporažena momčad prvenstva koja je dosad pokazala svojim igrama da ima i najkvalitetniji kadar. 

Zapisnik utakmice Jedinstvo Omladinac - Valdebek pogledajte OVDJE

Tweet

Posljednje novosti