PRVA ŽNLI

Iskra pobijedila nakon tri kola posta, Potpićanci poraženi na domaćem terenu

Piše: Valentina Prokić

20.10.2024 - 20:18
Slavlje Iskre na Vinežu
Slavlje Iskre na Vinežu

Nogometaši Iskre pobijedili su Veli Vrh 1:0 na Vinežu u utakmici osmog kola Prve ŽNLI. Jedini gol postigao je povratnik iz mirovine Nermin Krasnići u 43. minuti koji je odlučio pomoći svojem klubu do kraja jesenske polusezone. Prva je to pobjeda Iskre nakon tri uzastopna poraza što je dalo potrebnu injekciju samopouzdanja momčadi nakon tri loša rezultata. Domaći su kontrolirali utakmicu i prije i nakon pogotka. Kocijel je pronašao Mužula koji se oslobodio svog čuvara i poslužio Krasnićija koji pogađa za slavlje domaćih. 

Zapisnik utakmice Iskra - Veli Vrh 1:0 (1:0) pogledajte OVDJE

Nogometaši Potpićna Učke 72 poraženi su od Dajle 2:0 na domaćem terenu u utakmici osmog kola Prve ŽNLI. Obje momčadi su dosta rezervirano ušle u utakmicu, čuvajući svoje mreže. No, gosti su uspjeli s(p)retno doći do vodstva u 20. minuti. Do drugog gola Dajle nije bilo većih prilika niti s jedne strane, da bi u posljednjoj minuti prvog poluvremena Bašić povećao vodstvog ostiju. 
U nastavku iako se očekivalo da će domaći ubaciti u višu brzinu kako bi nadoknadili dva gola prednosti, to se nije dogodilo. Dajla je pažljivo čuvala rezultat, a iako su domaći imali i igrača više nakon isključenja Stojića u 65. minuti nisu uspjeli zatresti mrežu. 

Zapisnik utakmice Potpićan-Učka 72 - Dajla 2:0 (2:0) pogledajte OVDJE

Tweet

Posljednje novosti