Posebna kava iz Alter Ega možda spasi i neku ljubavnu vezu (video)

0

„Ovo je zakon, čim sam vidjela reklamu morala sam to isprobati“, rekla je Lora Gruban nakon što je u Alter Egu dobila svoju kavu sa slikom.

Nekada bismo došli u bar i naručili kavu, a konobarica je samo pitala da li s mlijekom ili bez. Danas imamo s toplim ili hladnim mlijekom, bez kofeina, a od sada i sa slikom, što je svojim gostima u Alter Egu omogućio Alen Vozila.

Naime, u Alter Egu su nabavili najnovije čudo tehnike - aparat koji crta bilo koji motiv na kavu. Naravno, svi koji žele imati nešto posebno, moraju imati i malo strpljenja, jer je postupak ipak malo sporiji od uobičajene pripreme.

Danas i sutra cijena kave neće se povećavati, a ostale dane ćete svoju sliku na kavi moći dobiti za ekstra 3 kn.

Kako saznajemo od vlasnika Alena Vozile, akcija je to Francka kojom obilaze TOP 15 lokala u zemlji, a ukoliko se pokaže veliki interes, Labin će prvi u ovom djelu Hrvatske dobiti takav aparat.

Ova kava će sigurno spasiti i poneku ljubavnu vezu, jer zamislite da ste se večer ranije posvađali sa ženom ili djevojkom, pa je onda pozovete na piće u Alter Ego i servirate joj kavu sa porukom: „Oprosti mi!“. Neprocjenjivo. (Tekst: Dean Ćakić, foto i video: Roberto Matković)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa