Škola Vozilići gostovala u Kršanu s predstavom o zvončiću

0

U sklopu Institucionalizacije zavičajne nastave, PŠ Vozilići osmislila je projekt o endemskoj vrsti plominskom zvončiću s ciljem njegovog očuvanja i zaštite.

Projekt nosi naziv „O plominskom zvončiću, i u školi i u kući, ti na zabavan način nauči“ a kao dio projekta osmišljena je i predstava „Plominski zvončić vas zove“, ali i brošurica za predškolce  sa zanimljivim zadacima te prijedlogom aktivnosti za rad vrtićkih skupina na temu plominskog zvončića.

U srijedu, 18. svibnja učenici PŠ Vozilići su sa svojim učiteljicama Tatjanom Stepčić, Sanjom Matanović Rajković i knjižničarkom Ivanom Griparić Fable, koje su i osmislile projektne aktivnosti, premijerno izveli predstavu za predškolce Dječjeg vrtića „Kockica“ Kršan, podijelili im brošurice, a djeca iz vrtića su uzvratila prekrasnim programom i slasticama.

Sljedeća izvedba predstave „Plominski zvončić vas zove“ zakazana je za subotu, 28.svibnja u 17,30 h u sklopu manifestacije „Zvončić zove u Plomin“. Učenici i učiteljice i ovim putem zahvaljuju vrtiću na prekrasnom druženju u Kršanu i što su podržali naše učenike u prvoj izvedbi njihove predstave.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa