NK Rudar Trans Euro

Mlade nogometašice i nogometaši započeli s pripremama

0

Nakon jučerašnjeg dana, svih 180 nogometašica i nogometaša podijeljenih u 9 takmičarskih ekipa mlađih uzrasta Rudara su u pogonu. U drugom tjednu priprema su momčadi juniora, kadeta, pionira U15 i U14 , te  mlađih pionira U13, koji su proteklog vikenda odigrali i međusobne trening utakmice, dok su u prvom radnom tjednu, momčadi mlađih pionira U12, te momčadi U11, U10 i U9. Nogometni vrtić započinje sa radom sredinom ovoga mjeseca .

12. memorijalni turnir 'Nedim Kovačević Kova'     

Juniorska momčad je pod vodstvom novog trenera Vedrana Kovačevića, proteklog vikenda sudjelovala na memorijalnom turniru 'Nedim Kovačević Kova' u Rapcu povodom obilježavanja sjećanja na nekadašnjeg igrača NK Rudar Labin, trenera mnogih Labinskih klubova, a između ostalog i ekipa NK Rudar.

U konkurenciji četiri momčadi, NK Rapca, Cementa i Raše 1938, Juniori Rudara osvojili su 3.mjesto. U prvoj polufinalnoj utakmici, NK Rabac je sa 3:1 bio bolji od Rudara, dok je Raša 1938 sa 1:0 bila bolja od Cementa. U srazu za treće mjesto naši juniori Rudara kvalitetnom su igrom pobijedili rezultatom 3:0 nogometaše NK Cement iz Koromačna. Inače, finalni susret imeđu NK Rapca i NK Raša 1938 pripao Rašanima koji su nakon ruleta jedanaesteraca bili preciznija od Rapčana, te na taj način osvojili 12. memorijalni turnir 'Nedim Kovačević Kova'.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa