U Općini Sv. Nedelja povećane učeničke i studentske stipendije

1

Općinska načelnica Sv. Nedelje Irene Franković 19. siječnja donijela je Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o broju i visini stipendija u školskoj/studijskoj 2022/2023. godini te je ista objavljena u „Službenim novinama Općine Sveta Nedelja“, broj 2/23.

Izmjenama i dopunama predmetne Odluke povećan je iznos mjesečne stipendije stipendistima Općine Sveta Nedelja na način da je isti utvrđen u visini od 650 kuna za učenike i 900 kuna za studente, sve budući da su u Proračunu Općine Sveta Nedelja za 2023. godinu („Službene novine Općine Sveta Nedelja“, broj 23/22) povećana sredstva namijenjena za stipendiranje učenika i studenata.

"Slijedom svega prethodno navedenoga, pozivaju se svi učenici i studenti, stipendisti Općine Sveta Nedelja da se žurno jave u Općinu Sveta Nedelja radi dogovora oko potpisivanja Aneksa ugovora o stipendiranju kako bi se započelo s isplatama stipendija u skladu s Izmjenama i dopunama Odluke o broju i visini stipendija u školskoj/studijskoj 2022/2023. godini. Za eventualne upite ili nejasnoće učenici i studenti mogu se obratiti Općini Sveta Nedelja putem elektroničke pošte info@sv-nedelja.hr ili putem broja telefona 865 - 150", objavili su iz Općine.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa