Novi Alter Ego osvaja na prvi pogled!

0

Za labinski bar & club Alter Ego već se dugo vremena zna van granica Labinštine i Istre. Bar koji je tri godine za redom bio među 15 najboljih barova u Hrvatskoj po kvaliteti kave, ponovo podiže ljestvicu u Labinu.

Za sve one koji su svaki dan gosti bara, bilo je teško čekati 20 dana dok su se odvijali radovi. Ali isplatilo se. Novi Alter Ego je zadržao svoj prepoznatljivi izgled, sačuvao je dušu, ali je to sada jedan novi moderni, urbani bar u kojem će se svatko ugodno osjećati.

U jutro je glavna zvijezda vrhunska kava koju rade nagrađivane baristice.

U večernjim satima posebno dolazi do izražaja svjetlo koje stvara onu ugodnu, cosy atmosferu koja vas vuče da isprobate neko od široke palete pića. Za vikend će na svoje doći i svi oni željni dobrog izlaska, jer će tu posebno doći do izražaja novi sound, light, ali i odlična ventilacija.

Sve u svemu, Labin je dobio novo, staro okupljalište na ponos svojih sugrađana. Evo i nas na jutarnjoj kavici, dok čeznutljivo gledamo kroz prozor u veliku terasu na kojoj ćemo se za koji dan preseliti i uživati u proljeću u Alter Egu.

Najnovije vijesti