ŽRK RUDAR LABIN

Ana Jajčević: 'Naš veliki rad se vidi u rezultatima'

21.01.2024 - 12:18
Ana Jajčević
Ana Jajčević

Rukometašice labinskog Rudara ostvarile su još jednu veliku pobjedu u nastavku prvenstva. Nakon što su sjajnom igrom uspjele odnijeti bodove s teškog gostovanja u Pločama, na svom su parketu svladale Sesvete 34:31 te izjednačile broj bodova na prvenstvenoj ljestvici sa subotnjim protivnicama i Dalmatinkom iz Ploča.

- Još jedna vrlo važna pobjeda za nas i veliki korak ka našem cilju i sigurnoj zoni posebno zato jer smo uspjele povezati dvije pobjede. Sada možemo opuštenije na gostovanje u Osijek idućeg vikenda, rekla je rukometašica Rudara Ana Jajčević, jutro nakon još jednog uspjeha.

Iako su startale na pravi način u novoj godini, Labudicama još predstoji puno posla. Dvoboj u Osijeku, posljednji je iz prvog dijela prvenstva, tako da treba odraditi još kompletan drugi dio.

- Imamo još jako puno utakmica. Sve ekipe su tu negdje, od petog do dvanaestog mjesta su razlike dva ili tri boda. No, mi smo optimistične kada je u pitanju ostvarenje našeg cilja, sigurna zona i ostanak u ligi. Stvarno dobro treniramo, cijeli prosinac smo radile, praktički bez odmora. Imale smo po dva dana za Božić i Novu godinu i to je sve. Sav taj naš veliki rad se vidi na rezultatima i baš smo zadovoljne, dodala je Jajčević koja je protiv Sesveta bila prvo ime svoje ekipe s čak 14 golova.

- Naravno da uvijek može bolje, ali zadovoljna sam formom i igrom. Ima tu još nekih sitnica i greškica koje treba popraviti, rekla je igračica Rudara.

Pobjeda u Pločama, u gostima kod Dalmatinke, pozitivan je podstrek za gostovanje u Osijeku, te je optimizam u osvajanje novih bodova posve opravdan.

- Bit će teško, ali naravno da možemo pobijediti. Nakon Ploča vlada pozitiva u cijeloj ekipi, atmosfera je sjajna. Osim toga, uigrane smo puno više i bolje nego što smo bile u prvim utakmicama, ali sada smo i gotovo kompletne za razliku od ranije. Tada nas je nedostajalo čak pet iz prve postave, tako da sada sve dolazi na svoje, zaključila je Ana Jajčević. (Valentina Prokić)

Tweet

Posljednje novosti