Dominacija raškog Galeba na Međuopćinskom natjecanju u ribolovu

0
Sudionici MO natjecanja u Raši
Sudionici MO natjecanja u Raši

Sportski ribolovac Miralim Sejdinović (SRD Adria Labin) u pojedinačnoj i Antonio Smoković i Armin Pehlić (SRD Galeb Raša 3) u ekipnoj konkurenciji pobjednici su Međuopćinskog natjecanja u ribolovu u kategoriji seniori brodica, održanom u organizaciji SRD Galeb Raša. 

Natjecanje je održano u raškom akvatoriju, a sudjelovala su 34 natjecatelja raspoređena na devet brodica koji su lovili pet sati, nakon čega je vaganje održano u bistrou Timi u Raši. 

Drugo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji pripalo je Dilanu Mileti (SRD Galeb Raša 1), a treće Antoniju Smokoviću (SRD Galeb Raša 3). Dilan Mileta i Serđo Ružić (SRD Galeb Raša 1) završili su drugi u ekipnoj konkurenciji, dok su treći bili Stefano Erman i Emanuel Divišić (KŠR Uljanik Pula 2). 

Najveću ribu natjecanja ulovio je Đani Vlačić iz raškog Galeba, ribona od 388 grama, a ukupno su natjecatelji ulovili 32107 grama ribe, odnosno 349 komada. SRD "Galeb" se posebno zahvaljuje barkajolima bez kojih ne bi bilo moguće organizirati natjecanje (Buči, Mileta, Šiljo, Matija, Ciko, Antonio, Fabricio, Sandra, Miralim). (Pripremila: Valentina Prokić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa